Arbetsträning

Vill du börja arbetsträna? Komma ut i arbetslivet på ett stressfritt sätt?

Jag erbjuder varierande uppgifter i en lugn och naturnära miljö. Vi jobbar för att utveckla individen och företaget och du kommer också att bli en del i uppbyggnaden av mitt företag. Du kan jobba här från några timmar per dag, några dagar i veckan, så mycket du orkar och vill, helt enkelt!

De arbetsområden som du kan jobba inom hos mig är:IMAG1477

  • Marknadsföring, försäljning – Du får hjälpa till att vara företagets ansikte utåt. Hitta och prata med potentiella kunder, ta kontakt och boka in möten samt eventuella mässor och uppvisningar. Även vara delaktig i framtagning av marknadsföringsmaterial samt administrativt arbete.
  • Uppdatering av hemsida –  Du får fotografera, filma, skriva texter för att lägga ut på hemsidorna (Word Press används). Även hjälpa till att vara synlig och med i övriga sociala medier på ett produktivt sätt. Kanske även vara med att ta fram nya utbildningsmaterial. Vi utbildar i livsmedel, säker hästhantering samt personlig utveckling och ledarskap.
  • Underhållsarbete, byggjobb – Du får hjälpa till med enklare byggjobb ute och inne, fixa stängsel, jobba i skogen och ta hand om hästarna.
  • Hästträning  - Du får hjälpa till att träna och jobba med hästarna. Hästarna är i olika ålder och utbildningsklass och de ska ridas, köras och skötas. Jag jobbar mycket funktionellt med dem och vi kommer att utgå från individen och jobba mycket ute i mark och natur. Se mer på LottaCowgirl.
  • Service och omhändertagande av kunder och boenden när det behövs.

Utöver detta kommer du att få möjligheter till utveckling och träning för din egen del och egna välbefinnande. Vi utgår alltid från individen och jobbar utifrån de förutsättningar som finns just nu. Boende finns vid behov.

Intresserad?? Hör av dig här.