Referenser

Intuitionen och lyhördheten är ett starkt redskap för Lotta när hon coachar. Det har givit mig en djupare insikt och utifrån hennes utmanande frågor och tydliggörande process har förändringar blivit möjliga. Lotta har ett varmt och stödjande sätt som känns tryggt i coachningen.

Utifrån Lottas coachande förhållningssätt har jag fått nya insikter om mig själv, mina styrkor och talanger men också om mina egna inre hinder som jag inte trodde att jag hade.

Lotta är en professionell coach som ser sin klients bästa i en utmanande kreativ process. Vill du ha en förändring inifrån och är beredd att ta ditt ansvar för dina framsteg rekommenderas Lotta varmt!!!

Bästa hälsningar,
Saga Oikarinen
Certifierad coach

Vicki och JalleOm jag skulle lämna ett omdöme så skulle det ändå inte komma till sin rätt. En siffra/ett poäng visar inte hur nöjd jag är, det är en känsla :)
Jag hade en totalt underbar helg hos dig. Bra service på alla plan, mycket kul, god mat och dryck, långa sköna promenader…… men framför allt har jag fått en tankeställare och nya verktyg till att våga tänja gränserna, att förändra mitt sätt att vara och tänka…
Kommer definitivt att rekommendera en helg hos dig, och jag kommer definitivt planera in ett nytt besök :) Kram till dig Lotta.
Vicki Wrinell Öberg,
Lärare