Handledning

Hitta ditt bästa Du!

Lär känna den viktigaste personen i Ditt liv. DU!

Vad skulle hända om du gav dig tid att verkligen lära känna dig själv? Vad skulle du kunna åstadkomma om du verkligen följde dina egna vägar och hittade dina egna lösningar? Skulle du kunna växa och må bra? JAA!!

Få individuell professionell coaching för att maximera din egen potential där du står just nu! Du blir förvånad över hur kraftfullt det är och vilka hållbara förbättringar det kan ge. Det är Du som är experten och jag som lyssnar och utmanar dig. Det är viktigt att Du hittar Ditt äkta jag och får dina svar genom det. Vi träffas öga mot öga eller per telefon. För att få ett hållbart resultat, bör vi träffas minst 3 ggr.


Bli medveten om den tysta kommunikationen

Vi jobbar även med hästar som både är flykt- och flockdjur. Hästar väldigt känsliga, de blir en ärlig spegel på vad du utstrålar. De reagerar direkt på vad du utstrålar, utan massa tankar och ursäkter. Hästarna dömer aldrig dig som person. Vi jobbar med teoretiska, praktiska och mentala övningar.  Sen diskuterar vi reaktionerna och hur man kan överföra dem till vardagliga situationer.

Bli tryggare i dig själv

Genom praktiska övningar med hästarna lär du dig om dig själv och hur du uppfattas av andra, om hur du kan påverka dig själv och din utstrålning med sinnet och kroppen.

Det här är en dag för dig som vill:

  • Bli tryggare i dig själv genom att bli medveten om ditt kroppsspråk
  • Lära dig förmedla det du vill säga. Uppfattar folk det du menar?
  • Stå upp för dig själv och sätta gränser
  • Våga ta för dig

Samverka bra med andra

Vi tittar på samspel mellan individer och hur dynamiken i gruppen ändras vid olika tillfällen. Du lär dig förstå din egen roll i en grupp och hur du kan påverka den, tex familjelivet, kompisgruppen eller nya sociala sammanhang.

Det här är en dag för dig som vill:

  • Lära dig hitta din plats i gruppen
  • Bli tryggare i nya sociala sammanhang
  • Förbättra kommunikationen med människor i din omgivning
  • Förstå uppkomsten av konflikter och samspelet i en grupp