Rekreation

Mindfulness och meditation

Mindfulness och meditation är sätt att träna hjärnan att bli mer uppmärksam och medveten om vad som händer inombords och omkring oss. Vi får lättare att fokusera på viktiga saker för oss, och ignorera de onödiga, och inte stressa upp oss i onödan. 

Vi blir även bättre på att hantera starka känslor och kan lära oss att inte fastna i negativa tankar. Detta gör att vi lär känna oss själva bättre och förstå det vi känner.

IMAG0010Kom och njut av lugnet på landet, närheten till hästar, hundar och katter. Jag anordnar mindfullness, avslappningsövningar och meditation i grupp eller enskilt.

 

 

 

Här finns möjlighet till ridturer i små grupper med egen eller lånad häst. Känn styrkan och tryggheten med en härlig nordsvensk, lugnet i att hantera och vara med hästarna. Se mer om hästhantering på lottacowgirl.com

 

 

Vi har även möjlighet för övernattning i mysigt inrett rum på logen. Tillgång till toa och dusch finns inne i huset. Kontakta mig direkt för bokning och för mer information. Dessutom är närheten till Skara Sommarland och Axevalla Travbana ett plus.